🌞👙 PLAVKOVÁ POSTAVA celoročně? S naším PLÁNEM NA HUBNUTÍ to zvládnete! 👙🌞 
DOPRAVA ZDARMA + DÁREK k sadě prodlouženy do 30. 6.!

👙 PLAVKOVÁ POSTAVA celoročně? 👙
S naším PLÁNEM NA HUBNUTÍ to zvládnete!

DOPRAVA ZDARMA + DÁREK k sadě do 30. 6.!

Dokonalý zimní salát

Dokonalý zimní salát

Jestli hubneš, tak asi víš, že by velkou část tvého jídelníčku měla tvořit zelenina.

Ta se ti ale bude na talíř špatně zařazovat, když ti nebude chutnat.

Tento dokonalý salát ti ukáže tu správnou cestu.

 

Na 4 porce dokonalého salátu budeš potřebovat:

  • 1/2 ks dýně Hokkaido
  • 500 g růžičkové kapusty
  • olej ve spreji
  • 1 lžička medu
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 lžíce balzamikového octa
  • 3 lžíce olivového oleje
  • sůl, pepř
  • 50 g vlašských ořechů
  • 2 ks vařené červené řepy (lze koupit vakuovanou hotovou)
  • 1 balení salátového mixu
  • 200 g čerstvého kozího sýra

Postup:

  1. Pokrájenou dýni a očištěné rozpůlené kapustičky dej na plech na pečící papír, osol, zastříkni olejem a dej péct dozlatova do trouby na 180°C.
  2. Mezitím si připrav zálivku – vidličkou prošlehej hořčici, med, olivový olej, balzamikový ocet, osol a opepři.
  3. Ořechy překrájej na menší kousky a vařenou červenou řepu nakrájej na měsíčky. Do mísy nasypej salátový mix, přidej pečenou zeleninu, řepu, čerstvý kozí sýr, zálivku a ořechy. Vše promíchej.

Neboj se kombinovat pečenou zeleninu s tou syrovou, klíčem k dokonalému salátu je také chutná zálivka a křupavá složka třeba ve formě oříšků.

Pro více rychlých a zdravých receptů nás sleduj na Instagramu a dej nám vědět, jak ti salát chutnal.

Týna 🥗

PS: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně⁠, která zjednoduší váš zdravý život

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

Kompletní návod,
jak zhubnout
a nepřibrat tuk.

Restart jídelníčku:
jednou provždy!

Je trpět hlady
při dietě váš oblíbený sport?

V tom případě NEKUPUJTE naši knihu!

Obsahuje totiž 101 chutných receptůnákupní seznamy zdravých potravin.