ZPRACOVÁNÍ A OCHRANA

OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí.

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My odpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které pro Vás plynou z právních předpisů, zejména z tzv. nařízení GDPR, obecné nařízení o ochraně osobních údajů*.

Kdo je správce?
Jsme společnost RESTARTUJEM s.r.o. , se sídlem Praha 6 - Břevnov, Polní 1015/7, PSČ 16200, IČ: 09306412 , vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka C 334154, dále Monika Divišová, se sídlem Na poříčí 1934/38, 110 00, Praha 1 - Nové Město, Praha 1, 11000, IČO: 71662413, a Dominik Diviš, se sídlem Na poříčí 1934/38, 110 00, Praha 1 - Nové Město, Praha 1, 11000, IČO: 73777862.

 

Provozujeme webové stránky:
restarthubnuti.cz, restartujem.cz a další stránky, jejichž aktuální seznam je možné získat dotazem na e-mail info (zavináč) restarthubnuti.cz. Vůči vašim osobním údajům jsme v pozici správce: určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

 

Jak nás můžete kontaktovat?
Pokud se na nás budete chtít v průběhu obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mailové adrese: info (zavináč) restarthubnuti.cz.

 

Rozsah osobních údajů a účel zpracování
Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Organizace webináře, organizace živých setkání, poskytování služeb, plnění smlouvy
Vaše osobní údaje (e-mail, jméno, příjmení. V případně přeshraničního obchodu jsou třeba další osobní údaje jako je plná adresa či v případě nákupu na firmu i identifikační údaje firmy) nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy. Tím je např. zasílání přístupů k programu, zasílání online kurzu či jiných online služeb a nezbytnosti správy plnění smlouvy (jako upozornění na splatnost, či upozornění na začátek online vysílání apod.) můžeme využít i vaše telefonní číslo.

 

Plnění povinností stanovených právními předpisy
Vaše osobní údaje zpracováváme pro účely plnění povinností plynoucích z právních předpisů, zejména jde o povinnosti daňové.

 

Vedení účetnictví
Pokud si objednáte některou z našich online služeb nebo produktů, potřebujeme vaše osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů. Vaše údaje v tomto případě musíme zpracovávat po dobu 10 let ode dne skončení účetního období, k němuž se váží příslušné daňové doklady.

V případě, že si náš produkt objednáte, ale následně platbu neuhradíte, nárokujeme si právo Vaše osobní údaje zpracovávat po dobu dalších 3 měsíců. Po tuto dobu  Vás budeme upozorňovat na Vaši objednávku a opětovně Vám také zašleme informace o produktu, který jste si objednali.

 

Ochrana našich oprávněných zájmů
Vaše údaje zpracováváme rovněž, je-li to potřebné pro ochranu našich oprávněných zájmů, a to kromě případů, kdy nad těmito zájmy mají přednost Vaše zájmy, nebo základní práva a svobody, zejména pokud jde o Vaše právo na ochranu soukromí.

Výše uvedeným důvodem na naší straně je zejména určení, výkon nebo uplatnění, jakož i vymáhání právních nároků.

V případě, že jediným důvodem, pro který zpracováváme Vaše osobní údaje, je právě ochrana našich oprávněných zájmů, budeme Vás o tom bez zbytečného odkladu informovat.

 

Marketing - zasílání newsletterů
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu trvání smluvního vztahu.

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery na základě vašeho souhlasu po dobu 5 let od udělení.

Využíváte-li některý z našich online produktů zdarma, zasíláme vám newslettery na základě vašeho souhlasu po dobu 2 let od udělení.

Ve všech případech, kromě případu, kdy jste našim aktuálně smluvním zákazníkem, jde o zpracování na základě Vašeho souhlasu, který můžete odvolat použitím odhlašovacícho odkazu v každém zaslaném e-mailu nebo za pomocí zprávy požadující ukončení zasílání newsletterů na e-mailovou adresu info@restarthubnuti.cz

Pokročilý marketing a Pixely na základě souhlasu
Proto, abychom vás neobtěžovali velkým množstvím nabídek a posílali vám jen to, co by vás mohlo zajímat, dochází ke klasické segmentaci. To znamená, že si u vašeho kontaktu vedeme informace, díky kterým můžeme rozlišovat, zda-li by vás konkrétní nabídka mohla zajímat. Jednoduše díky této segmentaci např. mužům nepošleme příručku O kojení a cvičení.

Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu 5 let od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Cookies třetích stran - Google, Inc. - služba Google Analytics - získání anonymních statistických informací z vašeho chování na naší webové stránce - doba zpracování dle nastavení vašeho prohlížeče.

Cookies třetích stran - Google, Inc. - služba Google Adwords - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Google a jeho partnerské sítě, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 540 dní. Běžně používáme 30 dní.

Cookies třetích stran - Facebook, Inc. - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Facebooku, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 180 dní. Běžně používáme 30 dní.

Cookies třetích stran - Seznam.cz, a.s. - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Seznam.cz a jeho partnerské sítě, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 540 dní. Běžně používáme 30 dní.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Přímý marketing skrz FB messenger a SMS zprávy
Pokud kontaktujete naši FB stránku skrze Messenger nebo SMS zprávu, požádáme Vás o souhlas se zasíláním zpráv s tématikou fitness a zdravého životního stylu. Pouze na základě uděleného souhlasu Vám budeme zasílat tyto zprávy po dobu maximálně 5 let od udělení souhlasu. Od zasílání zpráv se můžete kdykoliv odhlásit, stačí, když na jakoukoliv zprávu odepíšete slovo "stop" a další zprávy vám na Messenger od nás chodit již nebudou. 

 

Předávání osobních údajů 3. stranám  a Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém prohlížeči zakázat.

 

Koho využíváme pro zpracování?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Služby Sklik od Seznam.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5 - Smíchov, PSČ 150 00, Česká republika, IČ 26168685. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Seznam.cz, a.s. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.seznam.cz/reklama/cz/obsahovy-web/pravidla-reklamy/gdpr

Služby Pinterest, Inc. Společnost Pinterest Inc. můžete kontaktovat na adrese 651 Brannan Street, San Francisco, CA 94107, USA.
Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://policy.pinterest.com/cs/privacy-policy

 

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

 

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů
V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info (zavináč) restarthubnuti.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů. Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, zda, případně jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování (viz též níže). Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nemusíme archivovat z důvodu povinnosti stanovené právními předpisy. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Právo vznést námitku

V případě, že Vaše údaje zpracováváme jen z důvodu potřeby ochrany našich oprávněných zájmů, např. uplatňování smluvních nároků, můžete vznést proti zpracování osobních údajů námitku, a to na shora uvedenou e-mailovou adresu. Je-li námitka podána, osobní údaje dále nezpracováváme, pokud neprokážeme závažné oprávněné důvody pro zpracování, které převažují nad Vašimi zájmy.

 

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz. Máte má právo být informován o vyřizování stížnosti a jeho výsledku. Podáním stížnosti není dotčeno právo na soudní a jinou ochranu. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu.  Nejste-li našim zákazníkem, pak vám tyto newslettery posíláme na základě vašeho souhlasu. Odhlásit se můžete prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu či pomocí e-mailu obsahující žádost o zasílání těchto newsletterů na info (zavináč) restarthubnuti.cz. Po odhlášení si nárokujeme právo zasílat tato obchodní sdělení po dobu maximálně 7 kalendářních dnů, což je doba po kterou budeme vaši žádost zpracovávat.
 

Mlčenlivost
Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně, než shora uvedeno.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 1.10.2019. 
 
* Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES

Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí.

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My odpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které pro Vás plynou z právních předpisů, zejména z tzv. nařízení GDPR, obecné nařízení o ochraně osobních údajů*.

Kdo je správce?
Jsme společnost RESTARTUJEM s.r.o. , se sídlem Praha 6 - Břevnov, Polní 1015/7, PSČ 16200, IČ: 09306412 , vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka C 334154, dále Monika Divišová, se sídlem Na poříčí 1934/38, 110 00, Praha 1 - Nové Město, Praha 1, 11000, IČO: 71662413, a Dominik Diviš, se sídlem Na poříčí 1934/38, 110 00, Praha 1 - Nové Město, Praha 1, 11000, IČO: 73777862.

 

Provozujeme webové stránky:
restarthubnuti.cz

a další stránky, jejichž aktuální seznam je možné získat dotazem na e-mail info (zavináč) restarthubnuti.cz. Vůči vašim osobním údajům jsme v pozici správce: určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

 

Jak nás můžete kontaktovat?
Pokud se na nás budete chtít v průběhu obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mailové adrese: info (zavináč) restarthubnuti.cz.

 

Rozsah osobních údajů a účel zpracování
Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Organizace webináře, organizace živých setkání, poskytování služeb, plnění smlouvy
Vaše osobní údaje (e-mail, jméno, příjmení. V případně přeshraničního obchodu jsou třeba další osobní údaje jako je plná adresa či v případě nákupu na firmu i identifikační údaje firmy) nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy. Tím je např. zasílání přístupů k programu, zasílání online kurzu či jiných online služeb a nezbytnosti správy plnění smlouvy (jako upozornění na splatnost, či upozornění na začátek online vysílání apod.) můžeme využít i vaše telefonní číslo.

 

Plnění povinností stanovených právními předpisy
Vaše osobní údaje zpracováváme pro účely plnění povinností plynoucích z právních předpisů, zejména jde o povinnosti daňové.

 

Vedení účetnictví
Pokud si objednáte některou z našich online služeb nebo produktů, potřebujeme vaše osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů. Vaše údaje v tomto případě musíme zpracovávat po dobu 10 let ode dne skončení účetního období, k němuž se váží příslušné daňové doklady.

V případě, že si náš produkt objednáte, ale následně platbu neuhradíte, nárokujeme si právo Vaše osobní údaje zpracovávat po dobu dalších 3 měsíců. Po tuto dobu  Vás budeme upozorňovat na Vaši objednávku a opětovně Vám také zašleme informace o produktu, který jste si objednali.

 

Ochrana našich oprávněných zájmů
Vaše údaje zpracováváme rovněž, je-li to potřebné pro ochranu našich oprávněných zájmů, a to kromě případů, kdy nad těmito zájmy mají přednost Vaše zájmy, nebo základní práva a svobody, zejména pokud jde o Vaše právo na ochranu soukromí.

Výše uvedeným důvodem na naší straně je zejména určení, výkon nebo uplatnění, jakož i vymáhání právních nároků.

V případě, že jediným důvodem, pro který zpracováváme Vaše osobní údaje, je právě ochrana našich oprávněných zájmů, budeme Vás o tom bez zbytečného odkladu informovat.

 

Marketing - zasílání newsletterů
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu trvání smluvního vztahu.

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery na základě vašeho souhlasu po dobu 5 let od udělení.

Využíváte-li některý z našich online produktů zdarma, zasíláme vám newslettery na základě vašeho souhlasu po dobu 2 let od udělení.

Ve všech případech, kromě případu, kdy jste našim aktuálně smluvním zákazníkem, jde o zpracování na základě Vašeho souhlasu, který můžete odvolat použitím odhlašovacícho odkazu v každém zaslaném e-mailu nebo za pomocí zprávy požadující ukončení zasílání newsletterů na e-mailovou adresu info (zavinac) restarthubnuti.cz

Pokročilý marketing a Pixely na základě souhlasu
Proto, abychom vás neobtěžovali velkým množstvím nabídek a posílali vám jen to, co by vás mohlo zajímat, dochází ke klasické segmentaci. To znamená, že si u vašeho kontaktu vedeme informace, díky kterým můžeme rozlišovat, zda-li by vás konkrétní nabídka mohla zajímat. Jednoduše díky této segmentaci např. mužům nepošleme příručku O kojení a cvičení.

Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu 5 let od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Cookies třetích stran - Google, Inc. - služba Google Analytics - získání anonymních statistických informací z vašeho chování na naší webové stránce - doba zpracování dle nastavení vašeho prohlížeče.

Cookies třetích stran - Google, Inc. - služba Google Adwords - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Google a jeho partnerské sítě, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 540 dní. Běžně používáme 30 dní.

Cookies třetích stran - Facebook, Inc. - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Facebooku, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 180 dní. Běžně používáme 30 dní.

Cookies třetích stran - Seznam.cz, a.s. - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Seznam.cz a jeho partnerské sítě, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 540 dní. Běžně používáme 30 dní.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Přímý marketing skrz FB messenger a SMS zprávy
Pokud kontaktujete naši FB stránku skrze Messenger nebo SMS zprávu, požádáme Vás o souhlas se zasíláním zpráv s tématikou fitness a zdravého životního stylu. Pouze na základě uděleného souhlasu Vám budeme zasílat tyto zprávy po dobu maximálně 5 let od udělení souhlasu. Od zasílání zpráv se můžete kdykoliv odhlásit, stačí, když na jakoukoliv zprávu odepíšete slovo "stop" a další zprávy vám na Messenger od nás chodit již nebudou. 

 

Předávání osobních údajů 3. stranám  a Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém prohlížeči zakázat.

 

Koho využíváme pro zpracování?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Služby Sklik od Seznam.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5 - Smíchov, PSČ 150 00, Česká republika, IČ 26168685. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Seznam.cz, a.s. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.seznam.cz/reklama/cz/obsahovy-web/pravidla-reklamy/gdpr

Služby Pinterest, Inc. Společnost Pinterest Inc. můžete kontaktovat na adrese 651 Brannan Street, San Francisco, CA 94107, USA.
Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://policy.pinterest.com/cs/privacy-policy

 

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

 

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů
V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info (zavináč) restarthubnuti.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů. Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, zda, případně jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování (viz též níže). Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nemusíme archivovat z důvodu povinnosti stanovené právními předpisy. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Právo vznést námitku

V případě, že Vaše údaje zpracováváme jen z důvodu potřeby ochrany našich oprávněných zájmů, např. uplatňování smluvních nároků, můžete vznést proti zpracování osobních údajů námitku, a to na shora uvedenou e-mailovou adresu. Je-li námitka podána, osobní údaje dále nezpracováváme, pokud neprokážeme závažné oprávněné důvody pro zpracování, které převažují nad Vašimi zájmy.

 

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz. Máte má právo být informován o vyřizování stížnosti a jeho výsledku. Podáním stížnosti není dotčeno právo na soudní a jinou ochranu. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu.  Nejste-li našim zákazníkem, pak vám tyto newslettery posíláme na základě vašeho souhlasu. Odhlásit se můžete prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu či pomocí e-mailu obsahující žádost o zasílání těchto newsletterů na info (zavináč) restarthubnuti.cz. Po odhlášení si nárokujeme právo zasílat tato obchodní sdělení po dobu maximálně 7 kalendářních dnů, což je doba po kterou budeme vaši žádost zpracovávat.
 

Mlčenlivost
Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně, než shora uvedeno.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 1.10.2019. 
 
* Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES

 

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Organizace webináře, organizace živých setkání, poskytování služeb, plnění smlouvy
Vaše osobní údaje (e-mail, jméno, příjmení. V případně přeshraničního obchodu jsou třeba další osobní údaje jako je plná adresa či v případě nákupu na firmu i identifikační údaje firmy) nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy. Tím je např. zasílání přístupů k programu, zasílání online kurzu či jiních online služeb a nezbytnosti správy plnění této smlouvy (jako upozornění na splatnost, či upozornění na začátek online vysílání apod.) můžeme využít i vaše telefonní číslo.

Vedení účetnictví
Pokud si objednáte některou z našich online služeb nebo produktů, potřebujeme vaše osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů. Vaše údaje v tomto případě musíme zpracovávat po dobu 10 let.

V případě, že si náš produkt objednáte, ale následně platbu neuhradíte, nárokujeme si právo Vaše osobní údaje zpracovávat po dobu dalších 3 měsíců. Po tuto dobu  Vás budeme upozorňovat na Vaši objednávku a opětovně Vám také zašleme informace o produktu, který jste si objednali.

Marketing - zasílání newsletterů
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky.

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery na základě vašeho souhlasu po dobu 5 let od udělení.

Využíváte-li některý z našich online produktů zdarma, zasíláme vám newslettery na základě vašeho souhlasu po dobu 2 let od udělení.

Ve všech případech můžete svůj souhlas odvolat použitím odhlašovacícho odkazu v každém zaslaném e-mailu nebo za pomocí zprávy požadující ukončení zasílání newsletterů na e-mailovou adresu info (zavinac) restarthubnuti.cz

Pokročilý marketing a Pixely na základě souhlasu
Proto, abychom vás neobtěžovali velkým množstvím nabídek a posílali vám jen to, co by vás mohlo zajímat, dochází ke klasické segmentaci. To znamená, že si u vašeho kontaktu vedeme informace, díky kterým můžeme rozlišovat, zdali by vás konkrétní nabídka mohla zajímat. Jednoduše díky této segmentaci např. mužům nepošleme příručku O kojení a cvičení.

Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu 5 let od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Cookies třetích stran - Google, Inc. - služba Google Analytics - získání anonymních statistických informací z vašeho chování na naší webové stránce - doba zpracování dle nastavení vašeho prohlížeče.

Cookies třetích stran - Google, Inc. - služba Google Adwords - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Google a jeho partnerské sítě, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 540 dní. Běžně používáme 30 dní.

Cookies třetích stran - Facebook, Inc. - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Facebooku, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 180 dní. Běžně používáme 30 dní.

Cookies třetích stran - Seznam.cz, a.s. - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Seznam.cz a jeho partnerské sítě, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 540 dní. Běžně používáme 30 dní.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Přímý marketing skrz FB messenger
Pokud kontaktujete naši FB stránku skrze Messenger, požádáme Vás o souhlas se zasíláním zpráv s tématikou fitness a zdravého životníoh stylu. Pouze na základě uděleného souhlasu Vám budeme zasílat tyto zprávy po dobu maximálně 5 let od udělení souhlasu. Od zasílání zpráv se můžete kdykoliv odhlásit, stačí pokud na jakoukoliv zprávu odepíšete slovo "stop" a další zprávy vám na Messenger od nás chodit již nebudou. 

Předávání osobních údajů 3. stranám

a

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém prohlížeči zakázat.

Koho využíváme pro zpracování?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Služby Sklik od Seznam.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5 - Smíchov, PSČ 150 00, Česká republika, IČ 26168685. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Seznam.cz, a.s. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.seznam.cz/reklama/cz/obsahovy-web/pravidla-reklamy/gdpr

Služby Pinterest, Inc. Společnost Pinterest Inc. můžete kontaktovat na adrese 651 Brannan Street, San Francisco, CA 94107, USA.
Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://policy.pinterest.com/cs/privacy-policy

 

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů
V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info (zavináč) restarthubnuti.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů. Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu.  Nejste-li našim zákazníkem, pak vám tyto newslettery posíláme na základě vašeho souhlasu. Odhlásit se můžete protřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu či pomocí e-mailu obsahující žádost o zasílání těchto newsletterů na info (zavináč) restarthubnuti.cz. Po odhlášení si nárokujeme právo zasílat tato obchodní sdělení po dobu maximálně 7 kalendářních dnů, tedy po dobu, po kterou budeme vaši žádost zpracovávat.
 

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 1.10.2019. 
 
* V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES

Sledujte nás na sítích

Buďte s námi v kontaktu. Získáte exkluzivní obsah, přímou podporu autorek programu i informace o aktuálních soutěžích a výzvách.

Týdeník RESTART. Každý týden souhrn novinek i exkluzivní obsah!
Skupina nejen s recepty a podporou autorek.
blank
Plné verze všech videí na jednom místě.
blank
Rychlé tipy, recepty, výzvy a IGTV videa.
blank
Odlehčená forma našich témat. Na TikTok se chodíme pořádně vyřádit!
blank
Týdeník RESTART. Každý týden souhrn novinek i exkluzivní obsah!
blank
Skupina nejen s recepty a podporou autorek.
blank
Plné verze všech videí na jednom místě.
blank
Rychlé tipy, recepty, výzvy a IGTV videa.
blank
Odlehčená forma našich témat. Na TikTok se chodíme pořádně vyřádit!