🌞👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už čeká.
Objednávejte do 30. 4. s DOPRAVOU ZDARMA!👙🌞 

👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! 👙
Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už
čeká.
Objednávejte do 30. 4. s DOPRAVOU ZDARMA!

10 důvodů, proč si horkovzdušnou fritézu zamilujete i vy!

Někdy si říkám, jak je možné, že se člověk místo lásky k čerstvé zelenině, rybám nebo čočce rodí s přirozenou láskou ke smaženým věcem. Ale prostě to tak je.

Milujeme křupnutí hranolek, chuť krustičky na zapečených pokrmech i kůrčičky na zlatavém kuřátku.

Jenže pak ten pocit blaženosti vystřídají výčitky… A strach, co na to váha. A zdraví. A přidá se i pocit těžkosti násobený neochotou donekonečna větrat nebo uklízet všechen ten nepořádek po oleji, který se rozprskl, kde mohl.

Takže zkusíme „smažit nasucho“ v troubě. Jenže to není úplně ono! Nikdy to nekřupe ani nechutná stejně. A to chuťové zklamání nepřebije právě ani fakt, že je tahle příprava jídla mnohem zdravější. Přece i my vám pořád opakujeme, že vám jídlo musí v první řadě chutnat, aby vás bavilo.

A tak žijeme věčné dilema: chutně, nebo zdravě? A super zdravé postupy při přípravě jídla kombinujeme s momenty, kdy zhřešíme a smažíme.

Přitom POZOR: ono to jde spojit. Smažit, péct a restovat – zdravě. Takřka bez tuku. Bez uklízení i zápachu. S plnou palbou chutí, na které jste zvyklí.

V horkovzdušné fritéze!

Můžete stokrát oponovat, že to bude jen další „drahej krám do baráku“, co se vám ani „nevejde na linku“. Ale já stoprocentně vím, že pořídit si tenhle špás se vyplatí celé vaší rodině. Sledujte!

10 důvodů, proč si zamilujete horkovzdušnou fritézu i vy:

  1. Jídlo v horkovzdušné fritéze připravíte za zlomek času, který by vám trvala příprava při tradičním smažení na pánvi nebo pečení v troubě. Šetří tedy čas.
  2. Protože ji zapínáte na kratší dobu, šetří energie.
  3. Pečete a smažíte takřka bez oleje, ušetříte i na něm.
  4. Nemusíte u toho stát. Máte časovač.
  5. A protože 5l fritéza pojme klidně celý oběd pro čtyřčlennou rodinu, ubude vám po vaření dokonce spousta nádobí.
  6. Ušetříte čas, který po klasickém smažení musíte trávit drhnutím sporáku, obkladů kolem něj a nekonečnou snahou odmočit, co se připeklo.
  7. Po použití horkovzdušné fritézy nemusíte větrat, protože ona smaží bez zápachu (resp. všechen zůstává pěkně pod pokličkou).
  8. Fakt si pochutnáte! A s vámi i děti, manžel, tchán, tchyně… Všichni, koho obvykle zvete na sváteční obědy nebo večeře a víte, že víc než zdravé milují právě tu nezdravou klasiku. Z horkovzdušné fritézy se nají všichni bez ohledu na preference zdravé vs. nezdravé.
  9. Vy, i když jste právě v týmu “zdravé vaření”, si tak ponecháte v jídelníčku tu nezaměnitelně křupavou chuť, která nám všem dělá taaak dobře! A rozšíříte si spektrum možností ve vaření (což je taky super,, protože mít na výběr nám dělá dobře stejně tak)!
  10. Nemluvě o tom, že v horkovzdušné fritéze nakonec dokážete připravit takřka cokoliv. Zeleninu. Dezerty. Pečená masa. Ryby. To všechno bez vysušení, krásně šťavnaté a plné chutí. A s tím pověstný křupnutím navrch.

Myslím, že už nepochybujete: horkovzdušná fritéza je MUST HAVE.

Zbývá vybrat si tu pravou. My je v Restart kuchyni postupně testujeme, a zatím je naším favoritem Russell Hobbs. S nepřilnavou plotýnkou, která zvládne i pobyt v myčce.

Znáte? Máte? Milujete horkovzdušnou fritézu? Podělte se – třeba ve FB skupině!

Týna 🥑

PS 1: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně⁠, která zjednoduší váš zdravý život

PS 2: Pro více rychlých a zdravých video receptů nás sleduj na Instagramu.

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

Kompletní návod,
jak zhubnout
a nepřibrat tuk.

Restart jídelníčku:
jednou provždy!

Je trpět hlady
při dietě váš oblíbený sport?

V tom případě NEKUPUJTE naši knihu!

Obsahuje totiž 101 chutných receptůnákupní seznamy zdravých potravin.