Rybí prsty k večeři, i když třeba hubneš? Proč ne?!
Tyto křupavé tuňákové tyčinky bez lepku jsou jejich velkou konkurencí a především si u nich pohlídáš kvalitu surovin. Tak si je pojď ulovit.
Dip:
V receptu jsem použila tyto filety ze hřbetu tuňáka žlutoploutvého, který má úžasnou intenzivní chuť, vysoký obsah bílkovin a omega-3 nenasycených mastných kyselin.
Filety si ale užiješ i na salátu nebo s rýží či těstovinami.
Zkrátka je super, že na trhu už je k dostání i varianta konzervovaného tuňáka v opravdu vysoké kvalitě navíc z udržitelného rybolovu.
Rozhodně vyzkoušej, rozdíl je fakt obrovský.
Týna 🐟
PS 1: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která zjednoduší váš zdravý život
PS 2: Pro více rychlých a zdravých video receptů nás sleduj na Instagramu a dej mi vědět, jak ti tuňákové tyčinky chutnaly.