🏆 Plavková postava celoročně? S jídelníčky bez hladu a stresu! 🏆
DOPRAVA ZDARMA + dárek k sadě.

📣 Předprodej NOVÉ kuchařky Restart jídelníčku: Hubnu díky krabičkám! je v plném proudu!  📣
Chcete STIHNOUT výhodnou cenu? Nečekejte!

🏆Plavková postava celoročně? 🏆
S jídelníčky bez hladu a stresu!
DOPRAVA ZDARMA + dárek k sadě.

📣 Předprodej NOVÉ kuchařky 📣
Hubnu díky krabičkám!
Chcete STIHOUT výhodnou cenu?

Nyní k sadě –⁠⁠ DOPRAVA ZDARMA + DÁREK!
Do 31. 8.  –⁠⁠ DOPRAVA ZDARMA + DÁREK
🏆 PLAVKOVÁ POSTAVA celoročně? 🏆
S JÍDELNÍČKY NA HUBNUTÍ (bez hladu).
Nyní k sadě –⁠⁠ DOPRAVA ZDARMA + DÁREK!

Fazolovo-dýňový kotlík

Suroviny (2 porce):

  • 1/4 dýně Hokkaidó, nakrájená na kostky
  • 80g uvařených fazolek adzuki (lze použít i červené fazole – kvalitní a všude dostupné od Bonduelle)
  • 1ks cibule, nakrájená na měsíčky
  • 2 stroužky česneku, jemně nasekané
  • 1,5 lžičky sušených bylinek (rozmarýn, tymián, oregano..)
  • 1 plechovka loupaných rajčat
  • sůl a pepř

Postup:

  1. Na ghí smažte za občasného míchání cibuli a česnek. Cca po 5 minutách přidejte kostky dýně a bylinky (lze použít i čerstvé bylinky), vše promíchejte, osolte a chvíli restujte.
  2. Přidejte loupaná rajčata i se šťávou, promíchejte a duste pod pokličkou do změknutí dýně, tj. cca 20-30 minut podle velikosti kostek a druhu dýně. Podle potřeby podlijte trochou vody. Zhruba v polovině dušení přidejte uvařené fazole.
  3. Dýně by měla být měkká, někdy se úplně rozvaří a nedrží tvar kostek, což nevadí a získáte tak více omáčkovou konzistenci.
  4. Dochuťte dle potřeby česnekem, čerstvě mletým pepřem nebo solí.
  5. Jezte jen tak, nebo s chlebem, bramborovou kaší či polentou.

✅ doporučujeme

👉 koření – v bio kvalitě od Sonnentor

Týnka🙋‍♀🌷

P.S. Chcete se naučit vařit jednoduchá zdravá jídla? Mít jídelníček, co nastartuje vaše hubnutí? Nemít žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den?

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

S vařením do krabiček hubnete,
aniž na to musíte myslet.

Restart jídelníčku:
Hubnu díky krabičkám!

Příprava jídel do krabiček totiž
zabere jen 2 × 2 hodiny týdně!

80 lehkých, jednoduchých a přitom výborných jídel, která budou chutnat celé rodině.

Naučí tě vařit chytře.