🌞👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už čeká.
Objednávejte do 30. 4. s DOPRAVOU ZDARMA!👙🌞 

👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! 👙
Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už
čeká.
Objednávejte do 30. 4. s DOPRAVOU ZDARMA!

Manžel byl překvapenej, že zdravý jídlo může být dobrý

Měla jsem samozřejmě povědomí o nějakém zdravém jídle, četla jsem si o tom vždycky ráda💜 články, je to velice zajímavé, různé ty BIO věci🥗 a různé ty superpotraviny🥑.

Akorát jsem to měla pořád jenom na papíře📑 před sebou. A tady v RESTARTU HUBNUTÍ mi to otevřelo takovou tu praktickou stránku, jak nakoupit, kde nakoupit, co si koupit, jak to uvařit, aby to nebyla sáhodlouhá příprava👍. Zjistila jsem, že recepty jsou úplně jednoduché, za půl hoďky má člověk hotovo a ještě je to zdravé.

Také to máte zmáknuté na papíře, ale chybí vám uvedení do vaší každodenní praxe🆘? Stejně tak to měla jedna z našich účastnic programu Veronika. Jak se jí podařilo měnit návyky ve svém rozjetém vlaku🎢, zapojit do změny stravy manžela🤵 a využít svých vysledků během 10 týdnů programu?

Mrkněte na rozhovor a přečtěte si celý příběh Veroniky:

Proč jsem v minulosti přibral/a?

Váha mi šla nahoru nejvíc od té doby, co se mi narodilo dítě, protože člověk málo spí, blbě jí, já jsem do toho ještě normálně pracovala, zpívala jsem, jezdila jsem hodně, a tak se člověk dost zanedbává, a v podstatě jsem se vždycky najedla nejvíc večer. A to ještě blbě, protože na to vaření člověk nemá čas, do toho vařím dítěti, a na sebe fakt nemá čas, tak jsem si říkala, že je s tim potřeba něco udělat. Bylo to takový plíživý, sem kilo, tam kilo a za těch 7 let, co už je dítě na světě, tak je to třeba 10 kilo a to už se mi jako nelíbí. Né, že bych byla nějaká tlustá, ale byla sem prostě zvyklá na jinou váhu, a tak jsem si říkala, že by bylo fajn s tím něco udělat, když už je dítě docela samostatný, já nekojím, sice pořád hraju, málo spím a zanedbávám se pořád. Takže teď už né, a to je myslím ten hlavní důvod.

Jaké jsou výsledky po Restartu?

Že se cítím mnohem líp a mám mnohem víc energie. A cítím se lehčí, i když třeba nejsem lehčí fyzicky. Je to fakt změna a taky jsem se naučila vařit jiný věci, nakupuju úplně jinak a uvědomuju si to mnohem víc, když mě přepadaj ty různý chutě. Aha, tak jsem se zapomněla dneska najíst třeba a už vím, čím to je. Takže mi to dalo hodně. Nezhubla jsem jedno dvě kila, ale podle mě to bude postupný, zvyknu si na to nový, na nový způsob vaření a na nový způsob práce sama se sebou.

No a druhej efekt to má ten, že jak se teď cítím líp, tak mám mnohem víc energie na ten sport. Předtím na to vůbec nebyl čas a těžko se člověk dokopává ke sportu, když je úplně vyřízenej. Takže jsme teď začli běhat s manželem, pořídili jsme si konečně všichni kola a já jsem si teď udělala radost a pořídila si paddleboard, takže teď začnu jezdit.

Takže tyhle dva efekty to pro mě má největší.

Proč jsi začal/a s Restartem?

Restart jsem začala díky Kristýně, protože se známe, takže ideální doba, jak to vyzkoušet, ale samozřejmě jednodušší je, když v tom jsou dva. Tak jsem do toho manžela nanominovala, tady máš recepty a budeme to prostě jíst spolu. On moc nevaří, sem tam něco, ale když už, tak vaří dobře. A začlo ho to kupodivu zajímat. Něco už i vaří sám, ale hlavně to i jí se mnou, takže i on vnímá tu změnu. Samozřejmě to není úplně stoprocentní a ještě navíc, když máme to malé dítě, které to úplně „nežere“. Protože tam je spoustu nových věcí a těm dětem to trvá, než si na to zvyknou. Takže stejně furt ještě vařim různě bokem, těstoviny a dětský jídla. Ale už i něco jí a začla se právě ptát – a mami, ty párky, to je zdravý, nebo není? Jako že jí to zajímá taky, takže nějakej posun máme. Takže v tom jedem trošku všichni a i to dítě to vnímá, co jíme, což je dobrý.

Je tedy Restart slučitelný s rodinou?

Doporučila bych, aby do toho šly celý rodiny, protože manžel se samozřejmě bál, že to budou nějaký „zdravý“ věci, hnusný, bez chuti. Ono to člověku evokuje, i když nevím proč to máme takhle zažitý, že se to nedá většinou jíst, nějaký ty diety. A oni to jsou v podstatě hrozně nápaditý jídla a moc chutný. Takže je vždycky překvapenej sám, že vlastně i to zdravý jídlo může být dobrý. Já jsem teda taky překvapená samozřejmě, to musím říct i já. Oba jsme takový překvapený a mile překvapený.

Co se změnilo s Restartem?

Uvědomila jsem si, že tím špatným jídlem člověk ztrácí zbytečně moc energie a pak nemá sílu na nic aktivnějšího dělat sám pro sebe. Tu práci člověk vždycky nějak zvládne, o dítě se postarat musíme, musíme se vybičovat. Ale je to zbytečný, zbytečně se člověk trápí a vyčerpává.

Takže tady tím jsem hlavně pochopila, že si tím dodám energii. Ale zvyk je železná košile, takže člověk samozřejmě sklouzává k nějakým věcem typu jako čokoláda na energii a rychlý jídla, když není čas. Ale pak to o to víc cejtím, že to opravdu není ono a že ta energie jde fakt dolů. Rychle to naroste, ale pak o to víc je člověk unavenej.

Jak si dál udržet nastavený režim?

Do budoucna to určitě budu nějak udržovat, nemyslím si, že to bude úplně stoprocentní, ne pořád pojedu zdravý recepty, protože člověk se setkává s normálním prostředím – oslavy narozenin, různé párty, tak tam nebudu za trapku a dám si normálně alkohol, normálně se i někdy „vožeru“. A samozřejmě když jedeme takhle s kapelou hrát a člověk nemá přístup k jídlu, tak to je právě to nejhorší a to jsem sama na sebe zvědavá, jak to budu dělat. Protože na místě je většinou catering takovej dost zoufalej. Většinou sou tam mísy, uzeninový a sýrový, to ještě v tom lepším případě. V kapse samozřejmě řešení mám. Nevím ale, jestli ho budu umět stoprocentně dodržovat. Tak nějaký krabičky si dělat, rychlý věci. Nespoléhat se na benzínku, protože tam si člověk nekoupí nic normálního. Maximálně tak ještě nějaký oříšky, a stejně přesolený.

Takže to bude asi největší challenge pro mě.

Jaké jsou principy Restartu?

Základní princip Restartu je ten, že člověk zjistí, že nemusí držet dietu, že to není nic nepříjemnýho, furt nějaký zakazování. Naučí se člověk pracovat s tím tak, že je to pak vlastně příjemná změna k lepšímu.

Řekni nám něco o sobě?

Ve svým životě jsem zdravý jídlo zásadně neřešila. Né, že bysme jedli úplně špatně, mám nějaké návyky z domova, babička byla výborná kuchařka ze Slovenska, ale fakt jsme se zanedbávali.

Měla jsem samozřejmě povědomí o nějakém zdravém jídle, četla jsem si vždycky články, je to hrozně zajímavý, různý ty BIO věci a různý ty superpotraviny. Akorát jsem to měla pořád jenom na tom papíře před sebou. A tady to mi otevřelo takovou tu praktickou stránku, jak nakoupit, kde nakoupit, co si koupit, jak to uvařit, aby to nebyla sálodlouhá příprava. Zjistila jsem, že ty recepty jsou úplně jednoduchý, za půl hoďky má člověk hotovo a ještě je to zdravý.

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

Kompletní návod,
jak zhubnout
a nepřibrat tuk.

Restart jídelníčku:
jednou provždy!

Je trpět hlady
při dietě váš oblíbený sport?

V tom případě NEKUPUJTE naši knihu!

Obsahuje totiž 101 chutných receptůnákupní seznamy zdravých potravin.