🌞👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už čeká. 👙🌞 
DOPRAVA ZDARMA prodloužena do 31. 5. !

👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! 👙
Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už
čeká.
DOPRAVA ZDARMA prodloužena do 31. 5.!

Restart je takový nastartování člověka do nové etapy života

„Na facebooku jsem našla Restart, nějak mě to zaujalo, bylo to něco jinýho, něco novýho👍.

Prostě lektorky o tom dokázaly krásně mluvit💁🙆🙋♀, daly zkušební týden zdarma, bylo tam vlastně všechno, co jsem potřebovala💯. Jsou tam ty jídla, ty recepty, přesně už vím, co mám dělat.

Je to něco jinýho a věřím, že to bude ta správná cesta❤❤❤.

Může to být i správná cesta pro vás🤔? Jak říká restarťačka Ivana, Restart je takový nastartování člověka do nové etapy života. Takový úplně jiný směr, je to dobrodružství, taková alchymie. 

Přečtěte si více o tom, jakou má paní Ivana podporu🙏 a jakými vysledky se může pyšnit.


Mrkněte na rozhovor a přečtěte si celý příběh:

Proč jsem v minulosti přibral/a?

Mým největším důvodem, že jsem nabrala tolik kilo, bylo to, že jsem se přestala hýbat, měla jsem operaci kolena. A ještě jsem zůstala doma s rodiči a začala jsem se věnovat malování. Takže víc sedím, maluji a prostě ten pohyb není.

Nabírám tak různě, vždycky nějaká dieta, zhubnu, dieta, zhubnu. Ten jojo efekt už se určitě dostavil.

S kamarádkou jsem hodně cvičily, zhubly jsme za 3 měsíce i 18 kilo, ale pak se zase něco stalo. A někdy i ta psychika, že se člověk trochu rozhodí a není to už takové, jaké to bylo. Pak už je zas všechno jedno, takže je to taková houpačka.

Jak jsi objevila Restart?

Na facebooku jsem našla Restart, nějak mě to zaujalo, bylo to něco jinýho, něco novýho. Prostě lektorky o tom dokázaly krásně mluvit, daly zkušební týden zdarma, bylo tam vlastně všechno, co jsem potřebovala. Že jsou tam ty jídla, ty recepty, přesně už vím, co mám dělat. Je to něco jinýho a věřím, že tady todle bude ta správná cesta.

Co se změnilo s Restartem?

Než jsem začala s tím Restartem, tak jsem vlastně byla taková bez energie. A u nás se pořád jedlo maso, furt něco, protože naši jsou stará škola. Pořád řízky, smažené. Tak jsme se rozhodli, že si budu vařit pro sebe. A tak si dělám spíš ty zeleninky, různý smoothie a jedu podle receptů z Restartu a vlastně během těch 14 dnů už se mi podařilo zhubnout 6 kilo a necítím, že bych jako strádala, že bych měla hlad. Ten první týden byl takový ještě všelijaký, že člověk neví. Teď už jako dobrý, jídla mi všechny chutnaly, co tam byly v receptech a jsem velice spokojená.

Jak jsem se tam dočetla v Restartu, měla jsem bolesti hlavy, asi 4 dny fakt hodně. Bála jsem se, jestli jsem nechytla Coronavir, nebo něco. A teďkon tam přišlo, že u toho můžou být bolesti hlavy, průjmy a tak, a každý den jsem chodila, měla průjem, bolesti hlavy a tak. Takže já jsem ty příznaky měla, jak se to tělo čistilo, takže ono to asi po tom šlo samo. Teď už je to lepší, cítím se pořád nasycená, jak jím hodně tý zeleniny, tak už mi zatím nechybí ty rohlíky, chleba. Dávám si tedy vždycky s našima večer vínko, to si jako dáváme. Ono by to jako nemělo být. Ale s maminkou musím, má 85 let.

Jaké jsou principy Restartu?

Restart je takový nastartování člověka do nové etapy života. Takový úplně jiný směr, než kterým jsem se doteďka zabývala. Prostě to jídlo a všechno kolem, poznávám nepoznané. Je to takový dobrodružství, taková alchymie, neznala jsem spoustu věcí, spoustu výrobků, ani bylinek. Teďka všechno poznávám a zjišťuju, že fakt je to dobré.

Kdo tě podporuje?

Šla jsem do toho s kamarádkou. Našla jsem to na tom facebooku, takže jsem hned zhuntovala kamarádku, ta zas zhuntovala svoji kamarádku, vlastně snachu, takže jsme tři. Já si jedu sama, oni si jedou spolu, ale společně si o tom povídáme.

A doma podpora je. Protože všichni vidí, že mi to vadilo, že jsem silnější, že jsem taková prostorově objemnější, jak se říká. A manžel mě v tom taky podporuje a děti taky, takže je to super. Manžel si kolikrát vaří sám a mě nechá, ať si vařím svoje jídla. A teď už začíná se mnou i snídat a nějaká jídla mu chutnají, takže do toho přijde taky.

Čeho bys chtěla dosáhnout do budoucna?

Díky Restartu bych hlavně chtěla změnit svoji stravu, chtěla bych trošku tu postavu zkrásnět a udržet si to. Chtěla bych tu váhu alespoň na těch 85kilo. Myslím si, že kdybych takhle pokračovala, jak pokračuji, a fakt jedla, jak jím, tak toho dosáhnu a vydržim už. Věřim tomu, že už to dokážu.

Jak hodnotíš lektorky Restartu?

Ženy Restarťačky, všechny tři, jsou úplně úžasné. Jak ve cvičení, povídání, vaření, prostě umí to všechno tak dobře podat, a srozumitelně, a poradit. Cokoli nevíte, tak stačí zavolat, nebo napsat email. Nikdy vás nenechají v průseru, nebo v něčem, v čem nechcete být. Vždycky vás nastartují zase dál a není problém se dostat dál a z té cesty nesejít. Je tam ta podpora fakt jako velká.

Jak jsou přehledné informace k Restartu?

Já jsem si to všechno stáhla, něco jsem si vytiskla, co jsem potřebovala. Protože recepty si potřebuji vytisknout. To nemám ráda potom vyhledávat na počítači, takže každý den mám ty recepty u sebe, odškrtávám, co jsem jedla, co jsem nejedla. Potom tam jsou ty různý motivační videa a cvičení. To je taky super, že během chvilky máte odcvičeno a má to ten efekt.

V čem je Restart jiný?

U těch ostatních diet, co jsem zkoušela, tak ze začátku to šlo. Ale potom vždycky mi tam vadilo to, že nesmím jíst tohle, nesmím jíst tamto. Takové různé omezení. Ať to byla dělená strava, ať to byly nízkosacharidové, nebo všelijaké diety, nebo počítání kalorií, kilojoulů. Prostě to mě nebaví. Ať to mám bez vážení, ať to mám jednoduché, nemusím u toho moc přemýšlet. A fakt si udělám to dobré jídlo ze všeho, co doma najdu. Není problém si uvařit, udělat cokoliv. A u těch ostatních diet to prostě bylo takové nucené, pořád mi něco chybělo doma, pořád jsem něco sháněla.

V Restartu už mám nakoupeno dopředu, takže si uvařím z toho, co mám. Hlavně ať mám doma hodně zeleniny, ať mám doma věci, které se nekazí a je to super.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

Kompletní návod,
jak zhubnout
a nepřibrat tuk.

Restart jídelníčku:
jednou provždy!

Je trpět hlady
při dietě váš oblíbený sport?

V tom případě NEKUPUJTE naši knihu!

Obsahuje totiž 101 chutných receptůnákupní seznamy zdravých potravin.