Víš, že těsto na lívance můžeš pohodlně zamrazit v tvořítku na ledové kostky? Pak z nich kdykoli rychle připravíš skvělý dezert nebo svačinu, když spěcháš.
Použít můžeš jakékoliv těsto – já mám nejraději náš recept na božské banánové lívance, který najdeš v jedné z našich prvních kuchařek.
1/ Vše rozmixuj v mixéru a na pánvi na kokosovém oleji smaž lívanečky dozlatova z obou stran. Pokud dáš těsto před smažením do tvořítek na led zamrazit, pak lívanečky smaž pozvolna a zpočátku pánev zakryj pokličkou, aby těsto změklo.
Týna 🥞
PS 1: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která zjednoduší váš zdravý život
PS 2: Pro více rychlých a zdravých video receptů nás sleduj na Instagramu.