🚨🎄🚨 NOVÁ KUCHAŘKA: stíháte předprodej? (vyhrajte 3× 1000 Kč voucher)

🚨🎄 NOVÁ KUCHAŘKA 🎄🚨
stíháte předprodej?
(vyhrajte 3× 1000 Kč voucher)

Fazolovo-dýňový kotlík

Suroviny (2 porce):

  • 1/4 dýně Hokkaidó, nakrájená na kostky
  • 80g uvařených fazolek adzuki (lze použít i červené fazole – kvalitní a všude dostupné od Bonduelle)
  • 1ks cibule, nakrájená na měsíčky
  • 2 stroužky česneku, jemně nasekané
  • 1,5 lžičky sušených bylinek (rozmarýn, tymián, oregano..)
  • 1 plechovka loupaných rajčat
  • sůl a pepř

Postup:

  1. Na ghí smažte za občasného míchání cibuli a česnek. Cca po 5 minutách přidejte kostky dýně a bylinky (lze použít i čerstvé bylinky), vše promíchejte, osolte a chvíli restujte.
  2. Přidejte loupaná rajčata i se šťávou, promíchejte a duste pod pokličkou do změknutí dýně, tj. cca 20-30 minut podle velikosti kostek a druhu dýně. Podle potřeby podlijte trochou vody. Zhruba v polovině dušení přidejte uvařené fazole.
  3. Dýně by měla být měkká, někdy se úplně rozvaří a nedrží tvar kostek, což nevadí a získáte tak více omáčkovou konzistenci.
  4. Dochuťte dle potřeby česnekem, čerstvě mletým pepřem nebo solí.
  5. Jezte jen tak, nebo s chlebem, bramborovou kaší či polentou.

✅ doporučujeme

👉 koření – v bio kvalitě od Sonnentor

Týnka🙋‍♀🌷

P.S. Chcete se naučit vařit jednoduchá zdravá jídla? Mít jídelníček, co nastartuje vaše hubnutí? Nemít žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den?

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

NOVINKA
Restart jídelníčku:
jednou provždy!

blank

Knížka odhaluje tajemství, jak zhubnout a nepřibrat.

Jednou provždy vyřešíte, co při hubnutí jíst.