Dochází ti nápady co zdravého hodit na gril, aby to bavilo opravdu všechny?
Zkus Portobello – které je steakem zeleninového království.
Houby s velkým kloboučkem jako je např. portobello nebo bedla jsou skvělé na grilování, protože se s nimi na grilu dobře manipuluje.
Portobello navíc obsahuje méně vody než ostatní houby, a tak skvěle vydrží vysoký žár na grilu.
Podávat ho tak můžete nejen jako zajímavou zeleninovou přílohu ke grilovanému masu, ale klidně jako samostatný hlavní chod.
Pro více rychlých a zdravých receptů nás sleduj na Instagramu a dej nám vědět, jak ti kaše chutnala.
Týna 🍅
PS: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která zjednoduší váš zdravý život