Vespod leží vrstva křehkého těsta, která je pokrytá jablečnou náplní, završená čepicí z bílkového sněhu a tenoučkou vrstvou těsta, která se na sníh strouhá.
Dokonalost sama.
Tuto hříšnou sladkost lze ale s přehledem připravit i ve zdravější – výživnější verzi, která vám především nerozhodí hladinu krevního cukru. Na rozdíl od klasické verze totiž obsahuje spoustu zdravých tuků a bílkovin.
Do sněhu lze totiž hravě přidat i tvaroh, který nejen celý moučník obohatí o další chuť a texturu, ale především vás mnohem více zasytí, takže si tuto dobrotu můžete vychutnat odpoledne ke kávě bez výčitek svědomí třeba v rámci svačiny.
P.S. Chcete se naučit vařit jednoduchá zdravá jídla? Mít jídelníček, co nastartuje vaše hubnutí? Nemít žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den?