🌞👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už čeká.
Objednávejte do 30. 4. s DOPRAVOU ZDARMA!👙🌞 

👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! 👙
Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už
čeká.
Objednávejte do 30. 4. s DOPRAVOU ZDARMA!

Italská fazolová polévka

Podzim a zima jsou jako stvořené pro pořádný talíř s horkou polévkou. Místo oleje použijte k orestování zeleniny ghí. Tento ájurvédský zázrak je v chladnějším období roku nepostradatelný. Ghí je bohaté na nenasycené tuky, které udržují tělo v teple a také mu dodávají energií. Toto tradiční přepuštěné máslo má ořechovou vůni a vysoký bod zakouření (nepřepálí se).

Suroviny (2 porce):

  • 1 menší mrkev
  • 1 malá cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce ghí
  • půl plechovky drcených rajčat
  • vývar nebo voda
  • půl plechovky bílých fazolí (např. Bonduelle)
  • hrst baby špenátu
  • sůl a pepř
  • bazalka/parmazán na ozdobení

Postup:

  1. Nejprve si na ghí orestujte na půlkolečka nakrájenou mrkev, pak k ní přidejte najemno nakrájenou cibuli a česnek. Restujte, než cibule zesklovatí.
  2. Poté přidejte půl plechovky drcených rajčat a zalijte vývarem nebo vodou – cca 0,7 litru. Přiveďte k varu a přidejte půl plechovky bílých fazolí (propláchnutých) a 10 minut povařte.
  3. Na závěr přidejte hrst baby špenátu, dochuťte solí a pepřem.
  4. Podávejte posypané nasekanou bazalkou, nebo strouhaným parmazánem.

Dobrou chuť přeje za Restart tým,

Týnka💯🤩

P.S. Chcete se naučit vařit jednoduchá zdravá jídla? Mít jídelníček, co nastartuje vaše hubnutí? Nemít žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den?

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

Kompletní návod,
jak zhubnout
a nepřibrat tuk.

Restart jídelníčku:
jednou provždy!

Je trpět hlady
při dietě váš oblíbený sport?

V tom případě NEKUPUJTE naši knihu!

Obsahuje totiž 101 chutných receptůnákupní seznamy zdravých potravin.