🏆 Plavková postava celoročně? S jídelníčky bez hladu a stresu! 🏆
DOPRAVA ZDARMA + dárek k sadě.

📣 Předprodej nové kuchařky “Restart jídelníčku: Hubnu díky krabičkám” ZAČAL! 📣
Chcete STIHNOUT výhodnou cenu a bonusy? Nečekejte!

🏆Plavková postava celoročně? 🏆
S jídelníčky bez hladu a stresu!
DOPRAVA ZDARMA + dárek k sadě.

📣 Předprodej nové kuchařky
Hubnu díky krabičkám” ZAČAL! 📣
Chcete STIHOUT výhodnou cenu a bonusy?

Nyní k sadě –⁠⁠ DOPRAVA ZDARMA + DÁREK!
Do 31. 8.  –⁠⁠ DOPRAVA ZDARMA + DÁREK
🏆 PLAVKOVÁ POSTAVA celoročně? 🏆
S JÍDELNÍČKY NA HUBNUTÍ (bez hladu).
Nyní k sadě –⁠⁠ DOPRAVA ZDARMA + DÁREK!

Máslové fazole se zeleninovou omáčkou

Nevíš, co rychle připravit k jídlu když hubneš?

Vyzkoušej tuhle letní rychlovku plnou bílkovin a svěží chuti.

Navíc toho můžeš rovnou udělat velké množství!

Na 4 porce máslových fazolí s omáčkou budeš potřebovat:

Postup:

  1. Část hrášku propláchni pod teplou vodou a dej do mixeru spolu s citronovou šťávou , solí a částí ricotty. Rozmixuj dohladka a dej stranou.
  2. V pánvi na přepuštěném másle orestuj cibuli a pórek. Pak přidej hrášek, fazole, citronovou kůru, sůl, pepř a zeleninový vývar nebo vodu. Vmíchej rozmixovaný hrášek.
  3. Na talíři ozdob zbývající ricottou, citronovou kůrou, solí, pepřem, mátou a zakápni olivovým olejem.

Tento pokrm by samozřejmě šel připravit i s těstovinami nebo gnocchi, ale já místo nich dala máslové fazole, které jsou též zdrojem sacharidů, ale i bílkovin a vlákniny.

Týna 🫒

PS 1: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně⁠, která zjednoduší váš zdravý život

PS 2: Pro více rychlých a zdravých video receptů nás sleduj na Instagramu.

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

S vařením do krabiček hubnete,
aniž na to musíte myslet.

Restart jídelníčku:
Hubnu díky krabičkám!

Příprava jídel do krabiček totiž
zabere jen 2 × 2 hodiny týdně!

80 lehkých, jednoduchých a přitom výborných jídel, která budou chutnat celé rodině.

Naučí tě vařit chytře.