Jak si zdravě mlsat? Přece voňavým jablkovým koláčem bez mouky a bílého cukru!
Jablka jsou teď v nejlepší kondici. Ukrývají v sobě spoustu vitamínu C, vitamín E, draslík, železo a vlákninu, která je velmi důležitá pro naše střeva. Jablka jsou zároveň velmi lehce stravitelná.
Lze je zpracovat nejrůznějším způsobem – od kaší přes přesnídávky, šťávy, pečená jablka, do koláčů a na štrůdly …hodí se dokonce i do masitých jídel – skvěle doplní např. drůbeží maso!
Korpus se skládá z ořechů a mozzarelly. Tento italský měkký sýr má neutrální chuť a přidáním bílkoviny snížíte ještě více glykemický index celého „moučníku“, který vás tak i více zasytí. Mozzarella má také skvělé pojící vlastnosti, těsto dokonale zvláční a absorbuje chutě a šťávy z přísad, které ji obklopují. Díky tomu je pak koláč naprosto dokonalý.
P.S. Chcete se naučit vařit jednoduchá zdravá jídla? Mít jídelníček, co nastartuje vaše hubnutí? Nemít žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den?