Palačinky nabušené bílkovinou bez mouky si jednoduše vystřelíš, když rozmixuješ vejce, rostlinné mléko a protein na pečení.
Jediné, co budeš potřebovat, je kromě nepřilnavé pánvičky i určitá dávka trpělivosti.
Těsto je přece jen křehčí, tak ať tě ani nenapadne hned s palačinkou na pánvi manipulovat.
Nech opravdu první stranu pořádně opéct a zpevnit a až teprve potom palačinku opatrně otoč.
To, jak si ji nazdobíš a naplníš, je jen na tobě.
Výhodou tohohle těsta je, že má neutrální chuť a tak si palačinku můžeš dát jak ve sladké, tak ve slané verzi. A jestli tě napadlo těsto připravit z klasického proteinu, tak si rozhodně do těsta přidej i lžíci psyllia, aby se ti palačinky na pánvi netrhaly.
Týna 🥞
PS 1: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která zjednoduší váš zdravý život
PS 2: Pro více rychlých a zdravých video receptů nás sleduj na Instagramu.