Medovník je luxusní zákusek, který za normálních okolností nepatří zrovna mezi ty „nejdietnější“ sladkosti.
Teď ti ale ukážu, jak na domácí − bez bílého cukru, lepku i salka, zato s plnou dávkou bílkovin. Slibuju, že si pochutnáš, ale ušetříš i kalorie.
Tak pojď na něj!
V sekáčku rozmixuj upečené korpusové odkrojky spolu s vlašskými ořechy. Touto posypkou pokryj celý dort a ozdob ho i karamelovým pudinkem ze sáčku. Před podáváním nech medovník odpočívat v lednici ideálně přes noc.
Tento medovník je nabitý vlákninou, bílkovinami i zdravými tuky. Místo cukru jsem použila erythritol a malinko medu, protože jinak by to nebyl medovník.
Sladkost i karamelovou chuť mu dodávají speciální nekalorické stévia kapky.
Týna 🍯
PS 1: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která zjednoduší váš zdravý život
PS 2: Pro více rychlých a zdravých video receptů nás sleduj na Instagramu.
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"
Kompletní návod,
jak zhubnout
a nepřibrat tuk.
Restart jídelníčku:
jednou provždy!
Je trpět hlady
při dietě váš oblíbený sport?
V tom případě NEKUPUJTE naši knihu!
Obsahuje totiž 101 chutných receptů i nákupní seznamy zdravých potravin.