📙📘📗📒 NOVINKA: nejvýhodnější sada 4 knížek!

📙📘📗📒 NOVINKA:
nejvýhodnější sada 4 knížek!

Proteinový chléb z mandlové mouky

blank

Proč kupovat drahé proteinové chleby s podivným složením, když si můžeš jednoduše upéct svůj vlastní doma?

Tento vláčný, bezlepkový chléb co díky přidanému proteinu opravdu zasytí musíš zkusit.

Na 10-12 porcí proteinového chleba budeš potřebovat:

  • 4 vejce
  • 200 g mandlové mouky
  • 60 g proteinu na pečení zn. Vilgain
  • 20 g psyllia
  • 1 lžička kypřícího prášku bez fosfátů
  • 1 lžička soli
  • 80 ml teplé vody
  • 50 ml olivového extra panenského oleje
  • bylinky, sušená rajčata, olivy (lze vynechat nebo obměnit)

Postup:

  1. Vidličkou v misce prošlehej vejce a přidej k nim olivový olej a teplou vodu.
  2. V druhé misce smíchej veškeré suché ingredience. Případně i nasekané olivy a bylinky, pokud chceš chleba trochu vytunit.
  3. Obě směsi spoj a řádně promíchej.
  4. Těsto vlij do formy na chlebíček a peč při 190°C asi 30 minut.

Do chleba můžeš přidat nasekané olivy nebo sušená rajčata, případně jejich kombinaci nebo přidej sušené či čerstvé nasekané bylinky.

Do chleba jsem použila nový protein speciálně určený na pečení, který se hodí použít i do slaných receptů, protože je bez příchuti.

Více o proteinu na pečení se dozvíš zde.

Pro více rychlých a zdravých receptů nás sleduj na Instagramu. Dej mi vědět, jak se ti chleba povedl.

Týna 🍞

PS: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně⁠, která zjednoduší váš zdravý život

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

NOVINKA
Restart jídelníčku:
jednou provždy!

blank

Knížka odhaluje tajemství, jak zhubnout a nepřibrat.

Jednou provždy vyřešíte, co při hubnutí jíst.