🔥 NOVINKA: Rychlé večeře pro štíhlejší ráno + dobroty – do vyprodání!🔥
Začnete DNES? Hubnu díky krabičkám!

🔥 NOVINKA s DÁRKEM🔥 
Rychlé večeře pro štíhlejší ráno
Začít DNES? Hubnu díky krabičkám!

Salát z restované zeleniny s jogurtovým dresinkem (a s krůtou)

Salátů není nikdy dost – obzvláště těch, které mají sloužit jako hlavní chod. Tento recept v sobě ukrývá dokonce hned recepty dva!

Pečené maso v hořčičné marinádě je skvělé již samo o sobě a můžete jej podávat třeba na oběd s rýží (a zeleninou samozřejmě). Navíc je to recept velmi variabilní a místo masa můžete salát ozdobit vejcem, tofu, tempehem či cizrnou…

My jsme si jej oblíbili především v kombinaci s restovanou růžičkovou kapustou, která si u mnohých tak napravila reputaci. Už žádná rozvařená „rozblemcaná“ kapustička ze školní jídelny!!!!

Krůta

Na 2 porce krůtího masa budeš potřebovat:

  • 2 krůtí řízky (á cca 150 g)
  • 4 lžíce (80 g) dijonské hořčice
  • 2 lžíce (25 g) medu nebo datlového sirupu
  • šťáva i kůra z ½ chemicky neošetřeného citrónu
  • pár snítek tymiánu
  • čerstvě mletý pepř
  • 4 lžíce vody
  • sůl

POSTUP

  • Rozehřejte troubu na 200°C.
  • Připravte si marinádu smícháním hořčice, medu nebo datlového sirupu, citrónové kůry i šťávy, soli a vody.
  • Do zapékací mísy nebo pekáčku vložte krůtí maso, přelijte jej marinádou a položte na něj snítky tymiánu.
  • Misku přiklopte a dejte péct do trouby na 20 minut.
  • Poté stáhněte teplotu na 180°C, maso odklopte a dopečte 10 minut.

Salát

  • 200 g zeleniny vhodné k restování (kapustičky, fazolky, červená řepa, petržel, dýně, mrkev, cibule…)
  • 2 hrsti zelených listů (rukola, špenát, římský salát, polníček…)
  • hrst sekaných bylinek (petrželka, kopr, koriandr, jarní cibulka…)
  • 2 lžíce ghí na restování
  • 1 lžíce (10 g) dýňových semínek
  • 1 lžíce (10 g) slunečnicových semínek
  • pečené krůtí maso

Jogurtový dresink

  • 100 ml bílého jogurtu (kokosový nebo kravský bio)
  • 1 lžíce (10 g) olivového oleje
  • 1 lžička (7 g) dijonské hořčice
  • ½ lžičky kurkumy
  • sůl a pepř
 POSTUP:
  • Zeleninu určenou k restování pokrájejte na drobné hranolky nebo plátky.
  • V pánvi rozehřejte olej a zeleninu za stálého míchání krátce orestujte. Musí zůstat křupavá.
  • Do velké mísy dejte zelené listy a bylinky, opatrně promíchejte.
  • Navrch rozložte restovanou zeleninu.
  • V misce promíchejte všechny suroviny na dresink. Dresinkem salát polijte a posypte semínky. Ozdobte nakrájenými kousky masa.
TIP:
Místo masa můžete přidat tofu nebo vejce. Tento salát si můžete připravit i z pečené zeleniny v troubě.
Pokud máte naklíčené mungo nebo jiná semínka, přidejte si je do salátu.
 
Týna 🥗
 
 
 

P.S. 1: Jestli existuje jedna kuchařka, kterou prostě musíte mít doma, je to Restart jídelníček: Jednou provždy.
Obsahuje všechno, co pro dlouhodobé hubnutí a udržitelný zdravý styl potřebujete – 101 receptů, 10 jídelníčků a kompletní metodiku Restartujem®.

P.S. 2: Chcete víc rychlých, ověřených tipů a receptů, které fungují i v reálném životě? Sledujte nás na Instagramu, Facebooku, TikToku nebo Youtubu – tam to všechno žije.

P.S. 3: Znáte naše vlastní proteinové tyčinky a cookies Restartujem®?
✔️ Cookies i tyčinky
✔️ Příchutě: malina, slaný karamel, mák se švestkami a káva
👉 Mrkněte, která bude vaše srdcovka

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

S vařením
do krabiček hubnete,
aniž na to musíte myslet.

Restart jídelníčku:
Hubnu díky krabičkám!

Příprava jídel do krabiček totiž
zabere jen 2 × 2 hodiny týdně!

80 lehkých, jednoduchých a přitom výborných jídel, která budou chutnat celé rodině.

Naučí tě vařit chytře.

  • Rubriky
  • NOVINKA: Rychlé večeře pro štíhlejší ráno
  • Zdravé dobroty bez výčitek!
  • BESTSELLER: Hubnu díky krabičkám!
  • Jídelníček na hubnutí ZDARMA
  • Chceš zhubnout jednou provždy?
  • Sledujte nás
    Facebook
    YouTube
    Pinterest
    Instagram
  • Chcete naši podporu?
  • Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně