🌞👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už čeká.
Objednávejte do 30. 4. s DOPRAVOU ZDARMA!👙🌞 

👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! 👙
Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už
čeká.
Objednávejte do 30. 4. s DOPRAVOU ZDARMA!

Sametové řepné špagety

Milovníci špaget pozor! Na tuto sezónní sametovou variantu využiješ prověřenou kombinaci pečené červené řepy a kozího sýra.

Je to velmi jednoduché a nejen že to božsky vypadá, ale i chutná.

Na 4 porce Sametových řepných špaget budeš potřebovat:

  • 320 g celozrnných špaget
  • 1 hlava česneku
  • 2 velké červené řepy
  • snítky rozmarýnu nebo tymiánu
  • olivový olej
  • sůl
  • 250 g čerstvého kozího sýra (lze případně nahradit fetou nebo čerstvým sýrem)
  • 40 g rukoly
  • 20 g ořechů (vlašské či lískové)
  • pepř

Postup:

  1. Celou hlavu česneku neloupej a jen rozřízni napůl. Oloupanou a nakrájenou řepu dej na plech s pečícím papírem, zakápni olivovým olejem, osol a přidej tymián nebo rozmarýn a rozpůlený česnek. Plech dej do trouby na 200°C a nech řepu péct asi 30 minut.
  2. Celozrnné špagety dej vařit do osolené vody. Jakmile jsou uvařené, slij je. Část vody, ve které se vařili, si můžeš ponechat do omáčky.
  3. Vše z plechu přemísti do mixeru, česnek samozřejmě bez slupky. Přidej kozí sýr (část si nech na ozdobu), vodu, ve které se vařili těstoviny a rozmixuj dohladka.
  4. Omáčku pak dochuť solí a pepřem. Vmíchej do těstovin. Na talíři servíruj s rukolou, rozdrobeným sýrem a sekanými ořechy.

Pro více rychlých a zdravých receptů nás sleduj na Instagramu.

A taky mi dej vědět, jak ti chutnaly.

Týna 🍝

PS: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně⁠, která zjednoduší váš zdravý život

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

Kompletní návod,
jak zhubnout
a nepřibrat tuk.

Restart jídelníčku:
jednou provždy!

Je trpět hlady
při dietě váš oblíbený sport?

V tom případě NEKUPUJTE naši knihu!

Obsahuje totiž 101 chutných receptůnákupní seznamy zdravých potravin.