🌞👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už čeká. 👙🌞 
DOPRAVA ZDARMA prodloužena do 31. 5. !

👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! 👙
Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už
čeká.
DOPRAVA ZDARMA prodloužena do 31. 5.!

Těstovinový salát s halloumi sýrem

Halloumi – vynikající sýr, který se dá jen tak opéct na pánvi bez oleje.

Neroztéká se a má výraznou slanou chuť!

Využij jeho aktuální dostupnost v rámci grilovací sezóny většiny supermarketů.

Pojď ho hodit do ultra rychlého a jednoduchého letního salátu, který se skvěle hodí jako hlavní chod například k obědu.

Na 4 porce těstovinového salátu s halloumi sýrem budeš potřebovat:

  • 240 g těstovin v suchém stavu (celozrnné, luštěninové, semolinové…)
  • 1 balení halloumi sýra
  • 250 g cherry rajčat
  • 2 lžíce kvalitního pesta (doporučujeme v BIO kvalitě od zn. Vilgain)
  • hrst černých (nebo zelených) oliv
  • 1/2 okurky

Postup:

  1. Těstoviny uvař al dente (dle návodu na obalu).
  2. Halloumi sýr nakrájej na asi centimetrové plátky a opeč je na sucho na pánvi z obou stran dozlatova.
  3. Uvařené těstoviny smíchej s opečeným halloumi sýrem (ten ještě můžeš překrájet na menší kousky), pokrájenými cherry rajčátky, okurkou nakrájenou na kostky, olivami a pestem. Podle chuti případně dosol a přidej pepř. Doporučuji použít pesto kvalitní s obsahem extra panenského olivového oleje.

Tento těstovinový salát je jako stvořený na oběd pro horké letní dny obzvláště v době, kdy nemáš moc chuť ani čas vařit.

Pro více rychlých a zdravých receptů nás sleduj na Instagramu a dej nám vědět, jak ti salát chutnal.

Týna 🥗

PS: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně⁠, která zjednoduší váš zdravý život

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

Kompletní návod,
jak zhubnout
a nepřibrat tuk.

Restart jídelníčku:
jednou provždy!

Je trpět hlady
při dietě váš oblíbený sport?

V tom případě NEKUPUJTE naši knihu!

Obsahuje totiž 101 chutných receptůnákupní seznamy zdravých potravin.