🌞👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už čeká.
Objednávejte do 30. 4. s DOPRAVOU ZDARMA!👙🌞 

👙 Postava DO PLAVEK? Ještě to stihnete! 👙
Detailní PLÁN NA HUBNUTÍ už
čeká.
Objednávejte do 30. 4. s DOPRAVOU ZDARMA!

Tvarohové lívanečky nabušené proteinem

Miluješ tvaroh? Tak rozhodně musíš zkusit tyto super rychlé, sladké lívanečky, které obsahují spoustu proteinu i vlákniny.

Na 4 porce tvarohových lívanečků budeš potřebovat:

  • 2 vejce
  • 30 g erythritolu
  • 250 g odtučněného tvarohu ve vaničce
  • 80 g ovesných jemných vloček
  • 50 g vanilkového proteinu (doporučujeme kvalitní Vilgain)
  • 1 lžička kypřícího prášku do pečiva bez fosfátů
  • 40 g špaldové celozrnné mouky
  • řepkový olej nebo ghí na opékání lívanečků

zdobení:
1 pytlík mraženého lesního ovoce
1 lžíce erythritolu
150 g bílého jogurtu
80 g tvarohu na strouhání

Postup:

  1. Vejce prošlehej s erythritolem, přidej tvaroh, vločky, protein, kypřící prášek a promíchej. Na závěr přisypej mouku.
  2. Na pánev dej trochu řepkového oleje nebo přepuštěného másla a pomocí lžíce vytvoř jednotlivé lívanečky, které opékej z obou stran dozlatova.
  3. Mezitím nech rozehřát mražené lesní ovoce v rendlíku, které zasypej ještě trochou erythritolu.
  4. Lívance na talíři ozdob ovocnou omáčkou, jogurtem a zasypej strouhaným tvarohem.

Díky použitému tvarohu i proteinu tě tyto lívanečky opravdu zasytí. Když si je neozdobíš, můžeš si je klidně vzít s sebou do krabičky na sytou svačinku.

Pro více rychlých a zdravých receptů nás sleduj na Instagramu a dej nám vědět, jak ti lívanečky chutnaly.

Týna

PS: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně⁠, která zjednoduší váš zdravý život

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

Kompletní návod,
jak zhubnout
a nepřibrat tuk.

Restart jídelníčku:
jednou provždy!

Je trpět hlady
při dietě váš oblíbený sport?

V tom případě NEKUPUJTE naši knihu!

Obsahuje totiž 101 chutných receptůnákupní seznamy zdravých potravin.