Víš, že jsou mezi tvarohy zásadní rozdíly?
Nejen co se týče jejich využití, ale hlavně v nutričních hodnotách.
Kdekoli ti to recept dovoluje, je výhodnější použít tvaroh tvrdý na strouhání, který je méně tučný a hlavně obsahuje více jak dvojnásobek bílkovin.
Týna 🥛
PS: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která zjednoduší váš zdravý život
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"
Kompletní návod,
jak zhubnout
a nepřibrat tuk.
Restart jídelníčku:
jednou provždy!
Je trpět hlady
při dietě váš oblíbený sport?
V tom případě NEKUPUJTE naši knihu!
Obsahuje totiž 101 chutných receptů i nákupní seznamy zdravých potravin.