Tyto sladké koláčky jsou bez cukru, plné bílkovin i vlákniny co tě zasytí.
Bonusem je jednoduchá příprava – dokonce jednodušší, než u těch klasických.
Maková náplň:
Tvarohová náplň:
Proč přidávám do těsta protein? Jednak těsto přirozeně osladí a ochutí a také sníží celkovou kalorickou hodnotu.
Mouka je zdrojem sacharidů, což není špatně, ale protein je zdrojem bílkovin, které většinou v těstech chybí. Takhle si ho tam jednoduše přidáš.
Pro více rychlých a zdravých receptů nás sleduj na Instagramu a dej nám vědět, jak ti vývar povedl.
Týna 🍪
PS: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která zjednoduší váš zdravý život