Jak na bramborové, křupavé placky bez smažení, které si můžeš dopřát i při hubnutí, navíc s plnou dávkou bílkovin?
Křupavé pečené brambory s maximem chuti budeš mít za pár minut na stole, obzvláště pokud si brambory uvaříš den dopředu.
To je rozhodně vítaná varianta, protože tak zvýšíš obsah rezistentního škrobu.
A díky tomu se naopak výsledná kalorická hodnota tohoto pokrmu ještě o něco sníží. Jak je to možné? Mrkni na tento článek: Trik na snížení množství kalorií u sacharidů (rezistentní škroby)
Týna 🥔
PS 1: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která zjednoduší váš zdravý život
PS 2: Pro více rychlých a zdravých video receptů nás sleduj na Instagramu.