🔥 NOVINKA: Rychlé večeře pro štíhlejší ráno + dobroty – do vyprodání!🔥
Začnete DNES? Hubnu díky krabičkám!

🔥 NOVINKA s DÁRKEM🔥 
Rychlé večeře pro štíhlejší ráno
Začít DNES? Hubnu díky krabičkám!

Krůtí roláda s červeným pestem, bazalkou a mozzarellou

Dnes potěšíme všechny, kdo si rádi dopřejí maso. Ani my nejsme vegetariáni, ale razíme teorii, že jíst maso denně není pro tělo vhodné. Když už si jej ale dopřejete, sáhněte po lepší kvalitě (bio, farmářské).

Recept je na přípravu možná trochu náročnější. ale o to lepší výsledek vás čeká. Na této roládě si pochutná celá rodina. Místo krůtího masa můžete samozřejmě použít i kuřecí. Připravíte z něj akorát spíše více menších roládek, protože kuřecí prsa jsou menší, než ta krůtí.

Roládu můžete podávat jen se zeleninovým salátem , ale hodí se k ní i rýže, bulgur, quinoa nebo třeba šťouchané brambory s pórkem.

[su_spacer size=“30″]

Suroviny (4 porce):

  • 500 g krůtích prsou (z farmy nebo BIO kvalita)
  • 100 g mozzarelly
  • 4 lžíce červeného pesta (ze sušených rajčat)
  • 2 hrsti bazalky
  • 160 g plátků sušené šunky (např. selská nebo schwarzvaldská)
  • řepkový olej nebo přepuštěné máslo na opečení
  • sůl, pepř
  • zelenina na salát k podávání
[su_spacer size=“30″]

Postup:

  1. Troubu rozehřejte na 180°C. Krůtí prsa položte před sebe na pracovní plochu kratší stranou k sobě.
  2. Ostrým větším nožem veďte podélný́ řez zprava doleva a nedokrojte – maso by se po rozříznutí mělo rozevřít jako kniha.
  3. Přes potravinovou fólii rozklepejte maso na rovnoměrný́ plát (tloušťka asi 4-5 cm). Poté jej osolte, opepřete a potřete pestem, pokryjte na plátky nakrájenou mozzarellou a nasekanou bazalkou.
  4. Roládu zaviňte.
  5. Plátky šunky si rozložte na pracovní plochu těsně vedle sebe, na ně potom položte roládu, kterou šunkovými plátky pokryjte (roládu do nich zabalíte).
  6. Není ani třeba kuchyňského provázku, ale kdo chce mít jistotu pravidelného tvaru, použije jej.
  7. Roládu nejprve opečte na pánvi na oleji ze všech stran dozlatova a poté ji i s výpekem vložte do pekáče s poklicí a pečte v troubě asi 40 minut.
  8. Poté poklici sundejte a ještě nechte asi 10 minut za pravidelného přelévání masa výpekem dopéct.
  9. Roládu krájejte na plátky a podávejte se zeleninovým salátem.
[su_spacer size=“30″]
Nechte si chutnat.
Týnka

P.S. Chcete se naučit vařit jednoduchá zdravá jídla? Mít jídelníček, co nastartuje vaše hubnutí? Nemít žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den?

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

S vařením
do krabiček hubnete,
aniž na to musíte myslet.

Restart jídelníčku:
Hubnu díky krabičkám!

Příprava jídel do krabiček totiž
zabere jen 2 × 2 hodiny týdně!

80 lehkých, jednoduchých a přitom výborných jídel, která budou chutnat celé rodině.

Naučí tě vařit chytře.

  • Rubriky
  • NOVINKA: Rychlé večeře pro štíhlejší ráno
  • Zdravé dobroty bez výčitek!
  • BESTSELLER: Hubnu díky krabičkám!
  • Jídelníček na hubnutí ZDARMA
  • Chceš zhubnout jednou provždy?
  • Sledujte nás
    Facebook
    YouTube
    Pinterest
    Instagram
  • Chcete naši podporu?
  • Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně