fbpx

Štítek: bez cukru

Domácí zmrzlinové pyré

Jednoduchý a rychlý recept na mražené pyré si přidejte do své letní🌞 sbírky nápadů pro případ naplnění potřeby sladké chvilky, nebo když budete chtít nabídnout dětem zdravější🍃 mlsání. Suroviny (2 porce): 1 velký banán 150...

Celý článek
blank

Třešňová bublanina bez cukru

Když se vysloví slovo bublanina, mnohé z nás to odnese daleko do nešeho dětství. Ta pravá byla totiž od babičky👵, vydatně posypaná moučkovým cukrem🧂. My jsme pro oživení vzpomínky upekli třešňovou bublaninu,...

Celý článek
blank

Dýňové muffiny bez cukru a lepku

Skvělé na snídani, svačinku nebo k nedělnímu kafíčku (ty ozdobené !!). Jasně, klidně i při hubnutí! Obsahují spousty dobrot nejen pro mlsné jazýčky ale i pro buňky hladové po živinách. Suroviny (2 porce): 300 g...

Celý článek
blank

Rybízové smoothie

Rychlá, chutná 😋, osvěžující snídaně, či svačinka. Smoothie v lahvičce je ideální na výlet i do auta a pro takové dny, kdy jsme ve spěchu a nestihneme se pořádně najíst👍. Suroviny (2 porce)✍: 🍓1 banán...

Celý článek
blank

Ořechovo-batátový koláč

Vyzkoušejte neobvyklou kombinaci ořechů a batátů. Výsledkem je vláčný koláč bez mouky a cukru. Suroviny na korpus ( forma o průměru 30cm): 100 g vlašských ořechů 80 g mandlí 1 banán (můžete nahradit 1...

Celý článek
blank

Bezlepková kaše do skleničky

Kaše do skleničky se vyrábí skoro „úplně sama“ a to přes noc🌙. Ráno stačí usednout ke stolu a můžete si dopřát zdravou✨ snídani plnou živin, energie⚡️ a kvalitních bílkovin. Kaši ve skleničce si také můžete vzít...

Celý článek
blank

Chia dezert – puding s ovocem

Mám pro vás dnes skvělý recept na lahodný dezert bez vaření, lepku i laktózy, který ve skleničce s víčkem snadno vezmete do práce jako svačinu. Chia semínka jsou plná vitální energie . Dobře hydratují...

Celý článek
blank

Tvarohový cheesecake bez mouky a cukru

Suroviny: 1 dortová forma (průměr 24 cm) korpus: 200 g mletých mandlí (já si je melu sama – mám takový šikovný sekáček za pár korun z Lidlu, ale zvládne to i výkonnější mixer...

Celý článek