🔥 NOVINKA: Rychlé večeře pro štíhlejší ráno + dobroty – do vyprodání!🔥
Začnete DNES? Hubnu díky krabičkám!

🔥 NOVINKA s DÁRKEM🔥 
Rychlé večeře pro štíhlejší ráno
Začít DNES? Hubnu díky krabičkám!

Zeleninová rýže s opékaným sýrem halloumi

Sýr Halloumi se v poslední době stal velkým hitem . Znáte ho? Jestli jste ještě tento sýr původem z Kypru neochutnali, tak rozhodně neváhejte! Proč je tak oblíbený? Má naprosto nezaměnitelnou konzistenci, lehce vrže mezi zuby, v chuti je výrazně slaný a hlavně se při opékání neroztéká!
[su_spacer size=“30″]
Původní halloumi se připravoval pouze z ovčího mléka, ale dnes se již vyrábí ze směsi kravského, ovčího a kozího. Hodí se do zeleninových salátů , ke quinoe nebo třeba jen k pečeným rajčatům a cuketě. Řadíme jej mezi bílkoviny, takže vám na talíři hravě a chutně „nahradí“ maso. My vám jej dnes představíme v kombinaci s rýží a restovanou zeleninou.
[su_spacer size=“30″]
Tou jsme nešetřili, protože jak již určitě sami dobře víte, má oproti rýži mnohem méně kalorií, ale přitom více živin. Když ji zamícháte do vařené rýže, ani nepoznáte, že jste místo obvyklých „dvou kopečků“ snědli sotva jeden.

[su_spacer size=“30″]
Suroviny(4 porce):

  • 250 g vařené basmati nebo parboiled rýže (může být i natural)
  • 300 g růžičkové kapusty
  • 250 g hrášku mraženého (doporučujeme kvalitní Bonduelle)
  • 2 hrsti hladkolisté petrželky
  • 2 lžíce přepuštěného másla nebo řepkového oleje
  • 250 g halloumi sýra
  • sůl, pepř

[su_spacer size=“30″]

Postup:

  1. Růžičkovou kapustičku očistěte a nakrájejte na tenké plátky (nadrobno). Ve větší pánvi rozehřejte olej a kapustičky na něm orestujte dozlatova. Poté vmíchejte vařenou rýži a mražený hrášek. Petrželku nasekejte a zamíchejte do pánve – část si dejte stranou na ozdobu. Směs osolte a opepřete.
  2. Halloumi sýr nakrájejte na plátky (asi 1,5 cm). Čistou nepřilnavou pánev rozehřejte. Halloumi sýr je lepší opékat bez přidání oleje (nebude vám prskat, protože během opékání sýr vždy pouští trochu vody), jestli ale víte, že nemáte dobrou pánev, raději trochu oleje přidejte. Sýr opékáme dozlatova z obou stran.
  3. Na talíř dejte zeleninovou rýži z pánve, kterou ozdobíte plátky opečeného sýra a posypete petrželkou.
[su_spacer size=“30″]
Nechte si chutnat.
Týnka 😉 🥬

P.S. Chcete se naučit vařit jednoduchá zdravá jídla? Mít jídelníček, co nastartuje vaše hubnutí? Nemít žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den?

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

S vařením
do krabiček hubnete,
aniž na to musíte myslet.

Restart jídelníčku:
Hubnu díky krabičkám!

Příprava jídel do krabiček totiž
zabere jen 2 × 2 hodiny týdně!

80 lehkých, jednoduchých a přitom výborných jídel, která budou chutnat celé rodině.

Naučí tě vařit chytře.

  • Rubriky
  • NOVINKA: Rychlé večeře pro štíhlejší ráno
  • Zdravé dobroty bez výčitek!
  • BESTSELLER: Hubnu díky krabičkám!
  • Jídelníček na hubnutí ZDARMA
  • Chceš zhubnout jednou provždy?
  • Sledujte nás
    Facebook
    YouTube
    Pinterest
    Instagram
  • Chcete naši podporu?
  • Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně