🔥 Začnete DNES? Výsledky brzy: Hubnu díky krabičkám! 🔥
K sadě ZDARMA DOPRAVA + balíček dobrot – jen do vyprodání!

🔥 Začnete DNES? Hubnu díky krabičkám! 🔥
K sadě ZDARMA DOPRAVA + dobroty! 

5 tipů, jak v zimě zahřát jídelníček

Lidský organismus v chladných měsících funguje jinak než v létě. Proto si v každém ročním období obměňte stravu.
[su_spacer size=“30″]
Nejde o žádnou radikální změnu, ale vhodné zařazení některých potravin vám pomůže zůstat zdraví a vitální.
[su_spacer size=“30″]
  1. Jezte více sezonní, především kořenové zeleniny.

    Mrkev, celer, řepa, petržel, cibuli a česnek. V těle se tráví pomaleji, a tím se vytváří více tepla. Jsou bohaté na živiny a dostupné lokálně. I další podzimní zeleninové bohatství v podobě zelí, tykve, dýně, kapusty i a růžičkové kapustičky nakupujte na trzích a od farmářů.[su_spacer size=“20″]

  2. Přidejte další potraviny, které vás zahřejí zevnitř.

    Stejně jako se některá zvířata ukládají k zimnímu spánku i člověku v zimě vnitřní oheň metabolismu zeslábne. Využijte proto termického účinku jáhel, pohanky, rýže, luštěnin, ořechů, semínek a sušeného ovoce. Udržují tělo v teple a dodávají mu energii.[su_spacer size=“20″]

  3. „Kořeníčko koření, od Boha jsi stvořený“.

    Sáhněte po „zimních“ variantách jako je kari, sušený česnek, sušený i čerstvý zázvor, pepř, paprika, chilli nebo skořice, hřebíček a badyán. Přidají extra chuť a poslouží vám i svými antibakteriální účinky![su_spacer size=“20″]

  4. Objevte ghí.

    Je to ájurvédský zázrak bohatý na nenasycené tuky, které udržují v těle v teplo a slouží jako rychlé palivo. Toto tradiční přepuštěné máslo má ořechovou vůni a nepřepaluje se. Značka, kterou máme rádi, je České ghíčko. Můžete ho koupit na rohlik.cz, nebo ve farmářských obchodech. Nebo se můžete pustit do domácí výroby.[su_spacer size=“20″]

  5. Potraviny upravujte co nejvíce tepelně.

    Skvělé jsou masové vývary a krémové zeleninové polévky. Do nich schováte extra dávku zeleniny a polévka tak získá na hustotě a více zasytí! Tepelně upravenou zelenina přidávejte ke každému jídlu – orestujte ji na pánvi, upečete v troubě nebo vařte na páře.

[su_spacer size=“30″]

Zeleniny není nikdy dost, a to především v zimě, proto se inspirujte zeleninovými recepty zde na blogu, nebo si objednejte naši Restart jídelníček – kuchařku s jídelníčkem na hubnutí, kde vás naučíme nových zdravých receptů více jak 80. 
[su_spacer size=“30″]
Hřejivé dny za Restart tým přeje,
Týnka

⭐⭐⭐⭐⭐
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"

S vařením
do krabiček hubnete,
aniž na to musíte myslet.

Restart jídelníčku:
Hubnu díky krabičkám!

Příprava jídel do krabiček totiž
zabere jen 2 × 2 hodiny týdně!

80 lehkých, jednoduchých a přitom výborných jídel, která budou chutnat celé rodině.

Naučí tě vařit chytře.

  • Rubriky
  • NOVINKA: Rychlé večeře pro štíhlejší ráno
  • Zdravé dobroty bez výčitek!
  • BESTSELLER: Hubnu díky krabičkám!
  • Jídelníček na hubnutí ZDARMA
  • Chceš zhubnout jednou provždy?
  • Sledujte nás
    Facebook
    YouTube
    Pinterest
    Instagram
  • Chcete naši podporu?
  • Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně