Jíš, když nemáš hlad? Napadlo tě někdy, že často jíš, i když vlastně vůbec nemáš hlad?
Protože je přeci zdravé svačit, protože babička upekla koláč, protože dojídám po dětech, protože se nudím, protože ráda zobu něco k filmu…
Jídlo je stále na dosah ruky, a tak ho zkrátka a dobře strkáme do pusy kdykoli se to hodí.
Kromě toho, že přirozeně snížíš celkový příjem kalorií, tak dáš tělu šanci řešit mezi jídly i jiné věci než jen trávení. Odměnou ti bude více energie, žádná mlha na mozku a kila půjdou dolů.
Věda nás zasypává čerstvými studiemi o tom, že nám dělá nesmírně dobře, když si dáváme od jídla pravidelně pauzu.
Více o tématu přerušovaný půst se dozvíte ve článku: Přerušovaný půst, nepřerušované zdraví a nebo rovnou začněte s kompletním návodem na přerušovaný půst pro začátečníky.
Týna 🥑
PS: Chtěli byste jídelníček, tedy jasný plán co vařit a jaké potraviny nakoupit? Mrněte na naší kuchařku Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která zjednoduší váš zdravý život
„Zhubla jsem 7 kg a vařím jinak"
Kompletní návod,
jak zhubnout
a nepřibrat tuk.
Restart jídelníčku:
jednou provždy!
Je trpět hlady
při dietě váš oblíbený sport?
V tom případě NEKUPUJTE naši knihu!
Obsahuje totiž 101 chutných receptů i nákupní seznamy zdravých potravin.