🔥 Začnete DNES? Výsledky brzy: Hubnu díky krabičkám! 🔥
Ke zvýhodněné sadě: DOPRAVA ZDARMA + balíček dobrot – jen do vyprodání!

📣 Předprodej NOVÉ kuchařky Restart jídelníčku: Hubnu díky krabičkám! je v plném proudu!  📣
Chcete STIHNOUT výhodnou cenu? Nečekejte!

🔥 Začnete DNES? Hubnu díky krabičkám! 🔥
K sadě ZDARMA DOPRAVA + dobroty! – do vyprodání!

📣 Předprodej NOVÉ kuchařky 📣
Hubnu díky krabičkám!
Chcete STIHOUT výhodnou cenu?

Zapečené batátové placky s kuřecím masem a sýrem

Šťavnaté kuře na placce z pečených batátů, s kouřovým aroma a horkým sýrem – jednoduše dokonalá kombinace. A nejlepší na tom je, že se hodí i do hubnoucího jídelníčku. Na 2 porce zapečených batátových placek budeš potřebovat:...

Celý článek

Začni zeleninou – aneb recept na zeleninovou polévku

Chceš vědět, jak jednoduše zabránit únavě po hlavním jídle a nedat šanci sladké tečce po něm? Pozornost věnuj i malým detailům. Například už jen samotné pořadí konzumace jednotlivých složek jídla může mít významný vliv...

Celý článek

Avokádovo-limetkový dortík

Avokádo – to není jen guacamole! Teď ti dokážu, že díky jeho neutrální chuti může být skvělým parťákem i ve sladkých pokrmech. Osvěžující chuť limetky, bohatá textura avokáda a jemná sladkost v jedinečném...

Celý článek

Začni zeleninou – aneb recept na předkrmový salátek

Víš jak jednoduše docílit toho, aby tě po hlavním jídle nepřepadla únava ani chuť na sladké? Takový malý detail, jako je pořadí konzumace jednotlivých složek jídla, má totiž velký vliv na to, jak...

Celý článek

Jaký je rozdíl mezi světlou a tmavou pohankou?

Víš, že v obchodech můžeš narazit na dva druhy pohanky – tmavou a světlou? A víš, kterou si vybrat a jak se od sebe liší? Nejedná se o různé odrůdy, ale jenom se liší procesem loupání....

Celý článek

Domácí bezlepkový pohankový chléb – DYI zdravé pečení

Nejjednodušší chléb z jedné běžné ingredience, na který nepotřebuješ ani kvásek nebo droždí? Tento vláčný a nadýchaný chléb je nejen super výživný, ale hlavně naprosto famózní. Proč tento pohankový chléb zkusit? Zdravé pečení:...

Celý článek

Chceš se zbavit chutí na sladké a únavy po jídle?

Začni jídlo zeleninou! Vláknina, která je v ní obsažená, umí totiž tři úžasné věci. Při trávení jídla zpomalí rychlost přeměny sacharidů na glukózu. Zpomalí přesun jídla ze žaludku do tenkého střeva. V tenkém...

Celý článek

NA POŘADÍ ZÁLEŽÍ aneb Začněte jídlo zeleninou

Začnu jednoduchou otázku: kdy jíte obvykle zeleninu? S velkou pravděpodobností jako přílohu nebo salátek, kterým po hlavním jídle doplníte vitamíny. Tak jsme si to nějak zvykli. Člověk se tím „dojí“, ukonejší...

Celý článek

Měj jablečný ocet vždy po ruce

To není rum, ale jablečný ocet! Najdi doma placatku po dědovi a naplň si ji jablečným octem. Tím pádem ti krevní cukr nevystřelí ani na obědě v restauraci nebo v práci. A že si ostatní...

Celý článek

Špaldová bábovka s mrkví, datlemi a zázvorem

Šťavnatá bábovka bez bílého cukru s netradiční a skvělou chutí? Jestli ještě není celozrnná špaldová mouka při pečení tvoje nejlepší kámoška, tak s tímhle receptem s ní znovu navážeš láskyplný vztah. Na šťavnatou bábovku...

Celý článek