
Nemám hlad. Úplně nejvíc, že prostě nemám hlad.
Vy jste úžasný v tom, že vy nic nezakazujete👍. Vy prostě řeknete, ano, pokud máte nutkání, dejte si to. Ale důležité je sledovat, co to s vámi udělá. Já jsem to tak...
Celý článekVy jste úžasný v tom, že vy nic nezakazujete👍. Vy prostě řeknete, ano, pokud máte nutkání, dejte si to. Ale důležité je sledovat, co to s vámi udělá. Já jsem to tak...
Celý článekMěla jsem samozřejmě povědomí o nějakém zdravém jídle, četla jsem si o tom vždycky ráda💜 články, je to velice zajímavé, různé ty BIO věci🥗 a různé ty superpotraviny🥑. Akorát jsem to měla pořád jenom...
Celý článekKdy je ten správný čas⏰ začít se svoji váhou něco dělat🤔? Ve chvíli, kdy máte problém se ohnout, abyste si zavázali tkaničky🙈🙊? A nebo, když už vám je děsně nepříjemný vůbec sedět v autě🚗?...
Celý článekMáte rádi palačinky „naslano“? Tak vyzkoušejte ty z pohankové mouky! Budou se na talíři pyšnit tím, že jsou přirozeně bezlepkové a chutnají vážně skvěle, i dětem. My jsme je ozdobili orestovanými houbičkami shimeji (dostupné...
Celý článekJací jsou vaše děti jedlíci, když dojde na zdravou stravu? Musíte je do jídla neustále tak trochu nutit? Ustavičně kolem jídla připomínat, debatovat, vyjednávat, jinak by klidně celý den nic nejedli, nebo...
Celý článekJak to dělat, když se rozhodnete změnit si svůj jídelníček pro podporu svého zdraví a hezkých křivek, a tak nějak přirozeně do toho chcete zapojit i svého partnera a děti, abyste nemusela vařit 3 jídla vedle...
Celý článekVzali jsme, tak jak byla vyřčena, výživová doporučení hokejového trenéra dorostenců extraligové Techniky Brno Martina Stloukala (pokud jste nahrávku neslyšeli, tak ZDE na ní najdete odkaz) a s naším skutečně vybroušeným smyslem pro detaily...
Celý článekMyslete na to, abyste při sestavování zeleninového jídla nezapomněli zároveň na zdroj kvalitní bílkoviny. V tomto receptu jsou tu proto žampiony a čočka. Batáty jsou vhodnější přílohou než brambory (ty obsahují hodně jemných škrobů, jednoduchých...
Celý článekBěhem našeho prvního setkání s účastníky on-line programu RESTART HUBNUTÍ nám Kristýna Ostratická uvařila skvělý recept s luštěninovými těstovinami . Ještě teď se nám sbíhají sliny. SUROVINY (2 porce) TĚSTOVINY 1 balení...
Celý článekNo moc jste mi to s hlasováním o téma týdne neusnadnili, přátelé RESTARTU ! Rozhodla jsem se tedy všechna čtyři navržená témata postupně v týdenním blogu rozvinout. Dnes se podíváme na téma skrývající se...
Celý článekPřed několika lety chřest v Česku konzumovalo doslova jen pár “fajnšmekrů”, dnes se chřest vrací na naše stoly a jeho obliba roste. A to právem. Považuje se totiž za elixír mládí, potože stimuluje krvetvorbu a díky...
Celý článekPokud se budete řídit pravidlem, že ve vašem jídelníčku upřednostníte čerstvé, živé a lokální potraviny před těmi průmyslově zpracovanými a dováženými přes půl kontinentu, máte skvělý základ vaší stravy podporující významně zdraví....
Celý článekZdravím přátelé RESTARTU ! Život přináší různé věci, které mnohdy není úplně možné si naplánovat. A to jak pozitivní, tak i negativní. A tyhle neplánované zásahy osudu mohou bohužel občas i ovlivnit naší dobře...
Celý článekTo, jak zeleninu připravovat, a jak z ní mít požitek a ne jenom jí na talíři tolerovat jako nutné zlo, vás stále hodně zajímá. Jelikož jsme na začátku léta, výpěstků na záhoncích postupně přibývá, lokální zeleninový...
Celý článekPříroda je ze začátku léta na vrcholu, je nejzelenější, nejšťavnatější. Využijte toho a tuhle plnost darů přírody přeneste i na talíř a připravujte si saláty na mnoho způsobů. My dnes přinášíme tip, jak zelené salátové...
Celý článek