Pečení je zároveň způsob, jak zeleninu nabídnout jejím zarytým odpůrcům, a třeba i dětem.
Co se týče úprav „na slano“, je skvělým kandidátem květák, který je teď k dostání už i z lokální produkce za rozumnější cenu.
Z květáku připravíte pizzu, květákovou rýži a výborný je také marinovaný a opečený v troubě, nebo orestovaný na oleji na pánvi.
Zařadit zeleninu do jídelníčku nemusí být pouze jen zdravé, ale také zábavné a zajímavé.
P.S. 1: Jestli existuje jedna kuchařka, kterou prostě musíte mít doma, je to Restart jídelníček: Jednou provždy.
Obsahuje všechno, co pro dlouhodobé hubnutí a udržitelný zdravý styl potřebujete – 101 receptů, 10 jídelníčků a kompletní metodiku Restartujem®.
P.S. 2: Chcete víc rychlých, ověřených tipů a receptů, které fungují i v reálném životě? Sledujte nás na Instagramu, Facebooku, TikToku nebo Youtubu – tam to všechno žije.
P.S. 3: Znáte naše vlastní proteinové tyčinky a cookies Restartujem®?
✔️ Cookies i tyčinky
✔️ Příchutě: malina, slaný karamel, mák se švestkami a káva
👉 Mrkněte, která bude vaše srdcovka